Menu
Your Cart
Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta de navigare mai buna. Continuarea navigarii reprezinta acceptul tau.

Termeni si conditii

Bazare EXPRESS SRL cu sediul in Bucuresti, sector 2, str. Teleajen, nr. 10 C, inregistrata la Oficiul Comertului de pe langa Tribunalul Prahova sub numarul J40/20070/2017, avand codul de identificare fiscala 38564716,  faciliteaza achizitionarea de marfuri cu ajutorul retelei electronice (internet) de la adresa: www.bazare.ro denumit in continuare „Magazin”. Administratorul datelor personale ale clientilor Magazinului este persoana juridica autorizata mai sus mentionata.

Prezentul Regulament se adreseaza tuturor utilizatorilor Magazinului si stabileste principiile de efectuare a inregistrarilor si de utilizare a contului de Magazin, principiile de rezervare pe cale electronica a marfurilor disponibile in Magazin, denumite in continuare “Marfuri” sau „Marfa”), de plasare de comenzi pe site-ul Magazinului, precum si principiul incheierii contractelor de vanzare a Marfurilor.

Poate citi Regulamentul orice utilizator al Magazinului, in orice moment, accesand linkul „Termeni si conditii” aflat in subsolul fiecarei pagini web a magazinului.

Informatiile despre Marfurile din Magazin – printre altele, descrieri, preturi – constituie o invitatie la incheierea de contracte de vanzare in sensul legilor in vigoare, conform conditiilor din Termeni si conditii.

Marfurile din Magazin sunt prezentate in mod amanuntit. Pe pagina web se afla informatii detaliate despre proprietatile Marfii, pretul acesteia, materialul din care este realizata etc.

Fotografiile si prezentarile produselor oferite au drept scop prezentarea acelor modele de Marfuri concret indicate de acestea.

 

REGULILE DE UTILIZARE A MAGAZINULUI SI DE INCHEIERE DE CONTRACTE DE VANZARE A MARFURILOR

Bazare EXPRESS SRL  faciliteaza incheierea de contracte de vanzare a Marfurilor prin intermediul internetului si presteaza o serie de servicii, prevazute in Regulamentul de fata.

Contractul de vanzare a marfurilor se incheie intre utilizatorul Magazinului, denumit in continuare „Client”, si SHOP CARNAVAL EXPRESS SRL 

Conditia inceperii utilizarii Magazinului este cunoasterea acestui Regulament si acceptarea sa.

Informatiile furnizate de Client in timpul plasarii comenzii trebuie sa fie reale, actuale si exacte. Bazare EXPRESS SRL  isi rezerva dreptul de a refuza realizarea comenzii, in cazul cand datele furnizate nu sunt suficient de exacte si fac imposibila realizarea comenzii, mai exact, nu permit predarea corespunzatoare a produselor. Inainte de a refuza realizarea comenzii Bazare EXPRESS SRL  va incerca sa il contacteze pe Client pentru a stabili ce date sunt necesare pentru a face posibila realizarea acesteia.

Magazinul ia toate masurile tehnice si administrative posibile si impuse de anumite norme juridice, menite a proteja datele personale ale Clientilor si mai ales de a preveni obtinerea si modificarea de catre persoane neautorizate a datelor personale furnizate in timpul inregistrarii.

Clientul care a utilizat Magazinul are obligatiile:

a) de a nu furniza si transmite informatii interzise prin lege;

b) de a utiliza Magazinul intr-un mod care sa nu perturbe functionarea acestuia;

c) de a nu difuza si de a nu plasa in cadrul Magazinului informatii comerciale incorecte;

d) de a utiliza Magazinul intr-un mod care sa nu creeze inconveniente pentru alti clienti si pentru administratorul Magazinului;

e) de a folosi informatiile amplasate in paginile magazinului doar in scop personal.

INCHEIEREA CONTRACTELOR DE VANZARE

Magazinul faciliteaza plasarea comenzilor de Marfa dupa cum urmeaza:

a) pe pagina web a Magazinului (on-line), urmand procedura de plasare a comenzilor,

b) telefonic, prin contact cu infolinia Magazinului la numarul de telefon afisat pe website;

c) prin e-mail, transmitand comanda cu Marfurile alese pe adresa: office@bazare.ro.

Magazinul primeste comenzile plasate on-line pe parcursul intregii zile, in toate zilele saptamanii. Comenzile plasate prin telefon sau prin posta electronica sunt primite intre orele 9:00 – 17:00. Comenzile plasate in zilele libere sau de sarbatori vor fi prelucrate in prima zi lucratoare de la data plasarii comenzii.

Conditia plasarii comenzii o constituie completarea in formular a tuturor datelor cerute, necesare pentru expediere si pentru generarea din sistem a facturii fiscale.

Pentru a plasa o comanda se aleg produsele din Magazin, mai ales in ceea ce priveste cantitatea, culoare, marimea, dupa care se trece la “Cosul de cumparaturi” si continua procedura de plasare a comenzii selectandu-se diferitele optiuni.

Pana la momentul confirmarii selectarii Marfurilor cu butonul „Finalizeaza comanda”, Clientul are posibilitatea de a efectua modificari referitoare la Marfa din comanda, precum si la datele de livrare si facturare. Confirmarea de catre Client a comenzii prin butonul mai sus mentionat este echivalenta cu acceptarea obligatiei de a face plata pretului Marfurilor si a costurilor de livrare, lucru despre care Clientul este informat direct, inainte de confirmarea comenzii.

Confirmarea de catre Client a comenzii conform paragrafelor de mai sus constituie oferta transmisa de Client catre Bazare EXPRESS SRL, de a incheia contractul de vanzare, conform continutului comenzii si prezentului Regulament.

In momentul plasarii comenzii conform paragrafelor de mai sus, Clientul primeste la adresa de e-mail indicata un mesaj referitor la comanda plasata: cantitatile de produse comandate, valoarea comenzii, tipul de livrare si de plata ales, data estimativa de livrare a comenzii, precum si datele de contact ale Clientului, Magazinului, etc. Procedura aceasta reprezinta si o confirmare a primirii de catre Magazin a ofertei de achizitie din partea Clientului.

Magazinul transmite confirmarea acceptului sau refuzul de a accepta comanda Clientului, prin e-mail sau telefonic la adresa de e-mail indicata de acesta. Dupa primirea confirmarii de mai sus se ajunge la incheierea intre Client si Bazare EXPRESS SRL a contractului de vanzare a produselor comandate de Client.

Contractul de vanzare se incheie in limba romana, avand continutul prezentulului Regulament completat cu comanda plasata de Client.

Fara atingerea dreptului Clientului de se retrage din contract, conform legislatiei in vigoare, Clientul poate renunta la comanda inainte de a primi de la Magazin confirmarea ofertei de achizitie, adica inainte de a primi e-mail-ul care confirma acceptarea comenzii spre livrare. In aceasta privinta, Clientul trebuie sa contacteze urgent Magazinul prin telefon sau e-mail.

In cazul alegerii de catre Client a altei forme de plata decat “ramburs”, Magazinul isi rezerva dreptul de a refuza realizarea comenzii in cadrul contractului de vanzare, in cazul in care:

a) datele de contact ale Cumparatorului sunt atat de neclare, incat fac imposibila livrarea marfii;

b) tranzactia nu a fost autorizata in sistemul de plati electronice;

c) plata pentru comanda nu a fost efectuata imediat ce a fost plasata comanda.

 

LIVRAREA SI RECEPTIONAREA MARFURILOR

Marfurile sunt livrate la adresa indicata de catre Client in comanda. Termenul estimativ pentru livrarea Marfurilor este afisat in rezumatul comenzii, inainte de confirmarea de catre Client a plasarii comenzii prin butonul "Finalizeaza comanda”.

Termenul estimat prevazut pentru livrarea comenzii la Client este de 48 ore din momentul plasarii comenzii. Termenul integral, maxim, de realizare a comenzii nu ar trebui sa depaseasca 3 zile lucratoare. Inceperea realizarii comenzii poate fi intarziata pana la momentul inregistrarii in contul bancar al Magazinului al pretului vanzarii si a eventualelor costuri cu livrarea, in cazul alegerii de catre Client a formei de plata online cu cardul bancar.

Marfurile sunt livrate la adresa indicata de pe teritoriul Romaniei, de catre firmele de curierat Fan Curier sau Sameday Curier. Taxele pentru livrarea produselor se indica in procesul de plasare a comenzii. Magazinul faciliteaza si preluarea Marfurilor din punctul de ridicare.

Comenzile cu o valoare de peste 250 lei vor fi expediate pe cheltuiala Magazinului. In celelalte cazuri, costul de expediere a Marfurilor achizitionate este suportat de catre Client, lucru despre care este informat tot inainte de confirmarea comenzii plasate. Fiecare produs livrat se regaseste in factura fiscala.

 

PRETURI SI METODE DE PLATA

Informatia despre pretul de achizitie al marfii de pe pagina web a magazinului este obligatorie din momentul primirii de catre Client a unui e-mail de confirmare a acceptarii comenzii plasate de acesta, pentru achizitia Marfurilor selectate. Respectivul pret nu mai sufera modificari, indiferent de modificarile de pret din Magazin care mai pot avea loc dupa confirmarea comenzii prin mail.

Preturile produselor din magazine sunt afisate in lei si contin toate componentele pretului, taxe vamale si impozite.

Clientul va achita pretul Produselor comandate si cheltuielile de expeditie, dupa cum doreste:

a) prin ramburs, achitand firmei de curierat la livrare;

b) prin sistemul de plata electronica.

c) prin transfer bancar, cand se opteaza pentru ridicarea de la sediul Bazare EXPRESS SRL.

Bazare EXPRESS SRL isi rezerva dreptul de a modifica pretul marfurilor aflate in Magazin, de a introduce in vanzare marfuri noi, de a desfasura sau de a revoca actiuni de promovare pe pagina de web a Magazinului, de a introduce pe aceasta modificari conforme cu prevederile legislatiei in vigoare, cu conditia ca aceste modificari sa nu incalce drepturile persoanelor care au incheiat contracte de vanzare a Marfurilor oferite de Magazin inainte de efectuarea respectivelor modificari, sau a drepturilor persoanelor autorizate sa utilizeze o anume promotie, conform principiilor acesteia, pe perioada desfasurarii sale.

 

RECLAMATII REFERITOARE LA MARFURI

Produsele oferite in Magazin sunt noi. Bazare EXPRESS SRL raspunde pentru defectele fizice ale Marfurilor noi conform legislatiei in vigoare. Bazare EXPRESS SRL va lua masuri pentru a asigura pe deplin functionarea corecta a Magazinului, in domeniile indicate de cunostintele tehnice actuale si se obliga sa inlature intr-un termen rezonabil toate neajunsurile semnalate de catre Clienti.

Orice lucru cumparat din Magazin poate fi obiectul unei reclamatii, cu respectarea termenilor si conditiilor de reclamatie stabiliti prin lege, daca prezinta defecte ce constituie neconformitati cu contractul de vanzare incheiat.

Reclamatiile se pot transmite prin formularul prezent in pagina “Contact”, reprezentantii Magazinului trimitand curierul pentru ridicarea Marfii in vederea returnarii, impreuna cu dovada achizitionarii si cu toate cadourile aferente. Clientul va fi informat despre modul de rezolvarea a reclamatiei in termen de 14 zile, calculate din ziua urmatoare primirii de catre Magazin a trimiterii cu marfa reclamata.

Clientul are dreptul la urmatoarele pretentii, conform legislatiei in vigoare:

a) sa ceara sa renunte la Contract sau sa ceara reducerea pretului Marfii, daca Vanzatorul nu inlocuieste de urgenta si fara mari inconveniente pentru Cumparator, marfa defecta sau nu inlatura defectul;

b) sa ceara inlocuirea Marfii cu o alta fara defecte sau inlaturarea defectelor.

In cazul in care reclamatia nu este admisa, Marfa va fi returnata, iar Clientul va fi informat prin e-mail sau telefonic cu privire la nejustificarea reclamatiei.

In cazul in care se constata de catre Client deteriorarea Marfii in timpul transportului, se recomanda ca el sa intocmeasca, in prezenta curierului, un proces verbal de daune.

 

RETURURILE DE MARFA - RETRAGEREA DIN CONTRACTUL DE VANZARE

Clientul – consumator, asa cum este definit conform normelor in vigoare, are dreptul de a se retrage din contractul de vanzare fara a indica motivul, pe baza dispozitiilor legale si a principiilor de mai jos.

Termenul de retragere din contractul de vanzare a Marfurilor expira dupa implinirea a 30 zile de la data cand Clientul a intrat in posesia marfurilor sau cand o terta persoana, alta decat transportatorul, indicata de catre Client, a intrat in posesia Marfurilor.

Pentru a-si exercita dreptul de retragere din contract, Clientul trebuie sa aduca la cunostinta Magazinului decizia sa de renuntare, prin completarea formularului din pagina web “Retur si schimb”.

Pentru a respecta termenul de retragere din contract este suficient ca Clientul sa completeze formularul mai sus mentionat inainte de implinirea termenului de renuntare.

Magazinul trimite curierul in vederea ridicarii Marfurilor ce fac obiectul returului la adresa si data indicata de catre Client prin completarea formularului mai sus mentionat.

Clientul suporta costurile directe de returnare a marfurilor.

In cazul retragerii din contract, Magazinul va returna Clientilor sumele incasate in cel mai scurt timp, dar nu mai tarziu de 30 zile de la data cand Magazinul a fost informat despre decizia Clientului de a-si exercita dreptul de renuntare la contract.

Returnarea sumelor achitate se face exclusiv prin transfer bancar in contul indicat de catre Client prin completarea formularului mai sus mentionat.

Clientii raspund pentru reducerea valorii Marfurilor returnate, sens in care se va intocmi un raport de service daca se constata diferente, iar contravaloarea restituibila va fi diminuata. 

 

INFORMATII REFERITOARE LA SERVICIILE PRESTATE ON-LINE

Magazinul presteaza pentru Clienti urmatoarele servicii, pe cale electronica:

a) facilitarea incheierii on-line a contractelor de vanzare conform prezentului Regulament;

b) facilitarea deschiderii de conturi ale Clientilor in Magazin;

c) transmiterea informatiei comerciale comandate, referitoare la marfuri.

Clientul are dreptul de a se retrage din contractul de vanzare a marfurilor conform normelor juridice aplicabile si in baza principiilor stabilite de prezentul Regulament. In plus, Clientul are dreptul, in orice moment, de a cere incetarea de catre Magazin a prestarii serviciilor mentionate mai sus.

Conditiile tehnice de prestare de catre Magazin, pe cale electronica, a serviciilor, sunt urmatoarele:

a) accesul la internet;

b) folosirea unui browser actualizat;

c) detinerea unui cont de postaelectronica.

Reclamatii privitoare la serviciile prestate de Magazin pe cale electronica pot fi transmise la adresa de e-mail office@bazare.ro sau telefonic, la numarul de telefon afisate pe website. Reclamatia Clientului trebuie sa contina denumirea beneficiarului si o scurta descriere a procesului reclamat. Magazinul se va stradui ca reclamatiile depuse sa fie examinate in cel mai scurt timp cu putinta, dar nu mai tarziu de 14 zile de la data primirii reclamatiei de catre Magazin. Despre modul in care a fost solutionata reclamatia, Clientul va fi anuntat pe calea aleasa de Client, telefonic sau ca informatie transmisa pe e-mail la adresa indicata de acesta.

Bazare EXPRESS SRL aduce la cunostinta ca in functie de setarile browserului Clientului poate introduce in sistemul teleinformatic al Clientului fisiere cookies, ce nu sunt o componenta a continutului serviciilor prestate de catre Magazin, dar care ar putea permite identificarea ulterioaraa Clientului ce intra pe pagina de web a Magazinului si sunt utilizate de Magazin pentru a inlesni Clientului utilizarea Magazinului, ca si pentru monitorizarea de catre Magazin a navigarilor Clientului pe pagina web. Clientul poate renunta in orice moment la posibilitatea ca Magazinul sa utilizeze cookies prin anumite setari ale browserului sau prin parasirea Magazinului.

 

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI FORTA MAJORA

Continutul si design-ul grilliabbq.ro si bazele de date accesibile prin intermediul sau sunt proprietatea Bazare EXPRESS SRL si sunt protejate prin legislatia in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. In cazul informatiilor si continutului postat de terte parti pe site-ul www.bazare.ro, dreptul de autor si responsabilitatea asupra acestora apartin in totalitate celor care au publicat acea informatie.

Puteti copia si printa continutul www.bazare.ro doar pentru folosinta dumneavoastra personala, in scopuri necomerciale.

Este interzisa orice utilizare a continutului www.bazare.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email office@bazare.ro.

In conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe site-ul www.bazare.ro incalca drepturile dumneavoastra de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un e-mail la adresa office@bazare.ro cu drepturile incalcate pentru a permite administratorilor grilliabbq.ro sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale.

Bazare EXPRESS SRL, partenerii sau utilizatorii sai nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare in executarea obligatiilor contractuale sau in continutul furnizat pe site-ul nostru, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Magazinului. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la www.bazare.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele grilliabbq.ro, erorile de operare, greva etc..

 

PREVEDERI FINALE

Datele personale ale Clientilor furnizate in timpul inregistrarii in Magazin sunt prelucrate de catre Bazare EXPRESS SRL exclusiv in scopul realizarii comenzilor. Clientul are dreptul de a completa, actualiza, corecta datele personale, de a retrage definitiv sau doar pentru o anume perioadade timp permisiunea pentru prelucrarea lor sau de a cere stergerea lor daca sunt incomplete, neactuale, neadevarate sau au fost colectate prin incalcarea legii sau nu sunt neaparat necesare pentru atingerea scopului pentru care au fost colectate, precum si dreptul de a se impotrivi in cazul prelucrarii datelor personale in scopuri de marketing. Aceste informatii sunt detaliate in Politica de Confidentialitate care este o completarea la prezentul Regulament.

Neacceptarea prevederilor prezentului Regulament face imposibila achizitionarea marfurilor oferite de Magazin. Magazinul ofera Clientului posibilitatea de a lua la cunostinta de prevederile Regulamentului, la plasarea comenzii. Clientii care detin cont in Magazin vor fi informati cu privire la modificarea Regulamentului prin e-mail. Clientul care nu accepta modificarile aduse la Regulament are dreptul de a solicita inchiderea contului in orice moment.