Menu
Your Cart
Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta de navigare mai buna. Continuarea navigarii reprezinta acceptul tau.

Intrebari frecvente

Pentru a face o comanda, trebuie sa iti alegi produsele dorite, iar apoi sa dai click pe "Adauga in Cos". Dupa aceea, trebuie sa dai click pe iconita din dreapta sus si sa dai click pe "Finalizeaza Comanda". Completeaza campurile formularului, iar noi iti vom procesa comanda cat mai rapid.

In cazul in care ai primit un produs defect te rugam sa ne contactezi imediat. Vom decide impreuna daca doresti schimbul produsului sau returul banilor. Trebuie sa intelegi ca pot exista in unele cazuri defecte din fabrica pe care nu le putem verifica, deoarece iti livram produsul sigilat. In cazul in care ai primit produsul defect, te rugam sa ne contactezi la numarul de telefon afisat in pagina de contact.

In cazul in care doresti un anumit produs pe care nu il regasesti in catalogul nostru, atunci ne poti trimite un mail cu solicitarea ta, iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp. In functie de valoarea comenzii si de disponibilitatea furnizorului, unele comenzi speciale pot fi onorate.

Bazare asigura transportul gratuit doar in cazul comenzilor de peste 250 lei. In cazul in care comanda are o valoare mai mica de 250 lei, costul transportului este asigurat de catre client. Lucram cu Fan Curier si Sameday Curier, iar costul standard al transportului este de 20 lei. In cazul in care adresa la care trebuie livrata comanda nu se afla in aria de acoperire a curierilor, costul kilometrilor suplimentar este suportat integral de catre client.